Where Joe goes: Kerubi

Joensuun sydämessä, Ilosaaressa, sykkii kaupungin menevin paikka, jota varmasti jokainen opiskelija osaa arvostaa. Monipuolinen keskus Kerubi tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin, eikä jätä ketään kylmäksi.

Keittiön puolella tarjotaan maittavaa sapuskaa, johon kannattaa opiskelijabudjetillakin tutustua. DJ-kopista soitetaan meneviä ja toisinaan myös vähemmän meneviä kappaleita, joita voi mukavasti hyräillä syödessä. Päivän kääntyessä iltaan Kerubin keittiö on oiva paikka tulla siemailemaan sihisevää ja pelaamaan vaikka lautapelejä, mutta viihdetarjonta ei todellakaan rajoitu pelkästään ruoka- ja juomapuoleen.

Kerubin yläkerran sali avaa ovensa jopa useamman kerran viikonlopun aikana livemusiikinnälkäisille täysi-ikäisille. Salissa esiintyy usein hittilistojen kärjissä viihtyviä tähtinimiä. ja jos ei keikkamieltä löydy, niin viikonloppua voi juhlistaa Kerubin kellarissa.

 

Kellari tarjoaa perjantaisin rokkimielisille Säröperjantain, joka suosiolla varjelee juhlijoiden korvia radiohiteiltä täräyttäen sen sijaan soimaan rokkenrollia ja metallia. Usein paikan päällä nähdään myös raskaita livebändejä. Lauantaisin särö vaihtuu diskoiluksi, ja tanssilattialla voi jorata ja jammailla tuttujen ja vähemmän tuttujen kappaleiden tahdissa. Lauantaidiskossakaan et kuule kuluneita listahittejä, ja jos baaritiskin prosentteja sisältävät antimet eivät maistu, niin disko on siltikin oiva paikka tulla vain fiilistelemään hyvää musiikkia!

Vaikka viikonloput on melkein poikkeuksetta pyhitetty täysi-ikäistyneille, on ohjelmaa myös nuoremmille aikuisille. Joensuun ylioppilasteatterilaiset järjestävät noin kuukauden välin improkeikkoja, jotka hykerryttävät nauruhermoja – tai sitten saavat yleisön facepalmaamaan. Kuukausittain on myös tarjolla Hyvä jätkät! –klubi, johon alaikäisetkin pääsevät kuuntelemaan paikallisia bändejä.

Kanta-asiakkaille on suositeltavaa hankkia Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortti: läpyskää vilauttamalla selviät narikasta ilmaiseksi. Kortti maksaa itsensä takaisin jo muutaman käyntikerran aikana, joten se ei ole mikään huono sijoitus bileidennälkäisille opiskelijoille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: